Нина Милошевић / - СДП
29/11/2021 u 14:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милошевић: Да Цетињу вратимо стари сјај

Поред свих могућности а свима нама већ познатих коjи оваj град пружа, а да jе стављено у заборав акценат бих ставила на развитку и бољитку спортског туризма за коjи имамо све предиспозициjе, наводи Милошевић

Задовољство jе бити дио овог тима коjи ме озбилjношћу и посвећеношћу у веома кратком периоду увjерио да jе ово прави модел како да заjеднички радимо на томе да наш град буде најљепше мjесто за живот и рад, не само у Црноj Гори, казала је Нина Милошевић, кандидаткиња за одборницу на листи „СДП и Грађани – Свим срцем за Цетиње”.

– За себе могу рећи да сам неко ко наjбоље плива међу људима различите националности, вjере и jезика, али приjе свега поштуjем оно што jесам, а то jе бити Црногорка и при том Цетињанка. Исто тако могу рећи да ми jе лакше било увjерити све њих вриjедностима ове државе и овог града него људе коjима ово благо припада – истакла је Милошевић.

Она наводи да су свjесни да овом граду одавно треба дати вjетар у леђа те да сматра да jе сад за то прави тренутак са оваквом екипом и енергиjом коjу ова платформа има.

– Поред свих могућности а свима нама већ познатих коjи оваj град пружа, а да jе стављено у заборав акценат бих ставила на развитку и бољитку спортског туризма за коjи имамо све предиспозициjе. Град коjи има два стадиона, више спортских сала, базен у оквиру хотела коjи jе одавно на издисаjу, са толико капацитета треба искористити у сврси спортских манифестациjа и конгресног туризма. Тиме би оваj град добио на броjу посjетиоца и на броjу ноћења, како хотелског тако и приватног смjештаjа. Да бисмо Цетињу вратили оно што заслужуjе, овог пута морамо то урадити сви заjедно 5. децембра, Свим срцем за Цетиње – закључила је Милошевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 17:22