/ - MINISTAR ŠćEKIć: RYCO KAO VEOMA VAžAN DIO BERLINSKOG PROCESA SE NALAZI U VRHU PRIORITETA
10/09/2024 u 10:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Šćekić: RYCO kao veoma važan dio berlinskog procesa se nalazi u vrhu prioriteta

Ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić sa saradnikom, sastao se sa zamjenikom šefa misije Njemačke u Crnoj Gori Ralf Reusch-om. Šćekić je poručio da je RYCO kao veoma važan dio berlinskog procesa se nalazi u vrhu prioriteta.

Ministar je na sastanku informisao goste o aktivnostima koje je ministarstvo započelo na planu sporta i mladih u ovoj godini.

Šćekić se osvrnuo na uspjeh paraolimpijskog tima na nedavno završenim igrama u Parizu, na kojima je Crna Gora ostvarila izuzetan uspjeh osvajanjem bronzane medalje.

On je izrazio zadovoljstvo činjenicom da olimpijski i paraolimpijski tim nikada spremiji nisu otišli na takmičenja, a za šta se zahvalio i Olimpijskom i Paraolimpijskom komitetu.

Takođe, Šćekić je potencirao značaj RYCO organizacije na planu rada sa mladima i povezivanju mladih u regionu. Ova inicijativa koja je važan dio Berlinskog procesa je u vrhu prioriteta na agendi ministarstva.

Reusch je rekao da veoma cijeni podršku ministra Šćekića za RYCO i Berlinski proces, kao i da se raduje širenju bilateralne saradnje u oblasti sporta i mladih.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 15:57