Miloš Nikolić / - FOTO: DPS
08/11/2023 u 16:46 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikolić: DF je lice svoje politike pokazivao pohodom na Tuzi

Nikolić ddoaje da poručujU DF-u da se batale Demokratske partije socijalista i da nastave da parazitiraju po dubini i uživaju u mrvicama vlasti

Miloš Nikolić, portparol DPS-a, saopštio je da  "poniženi Demokratski front, koji je zbog šačice vlasti promijenio ime, identitet i odrekao se dugogodišnjeg partnera Nebojše Medojevića, u davljeničkom pokušaju prilagođavanja dubini Milojka Spajića bezlično tumara političkom scenom Crne Gore".

Nikolić dodaje da "tako, DF u svojoj najnovijoj mimikriji, u želji da po svaku cijenu sačuva predsjednika NSD Andriju Mandića – kojeg javnost zbog zaljubljenosti u fotelju već od milošte zove Aleksa Mandić, nastoji da brani Albance od Demokratske partije socijalista".

- Ako su oni zaglavljeni u dubinama Milojka Spajića zaboravili na opus njihove višedecenijske politike, Crna Gora ipak pamti da su njihovi lideri organizovali pohod na Tuzi, i da je zbog politike koju oni promovišu više od 100.000 Albanaca krajem devedesetih potražilo utočište u Crnoj Gori. Pamtimo i kada je Aleksa Mandić nastojao da zapali Skupštinu Crne Gore zbog priznanja Kosova ali i kada je burek koji mu je donio Goran Danilović pobijedio njegova ideološka uvjerenja zbog kojih je štrajkovao glađu. Nijesmo zaboravili ni skorije izlive evropejstva i zaštitništva prema Albancima kada su, dok je Evropska unija zvanično osudila terorizam u Banjskoj Milan Knežević pisao pjesme herojima sa Kosova koji su htjeli da ljubav prema Albancima iskažu kroz optičke nišane - navodi Nikolić.

Nikolić ddoaje da zbog svega navedenog poručujU DF-u da se batale Demokratske partije socijalista i da nastave da parazitiraju po dubini i uživaju u mrvicama vlasti zbog kojih su obezličili svoju politiku, promijenili naziv i izdali svoje najbliže dugogodišnje saradnike".

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:32