ANDRIJA NIKOLIĆ / - FOTO: DPS
09/09/2024 u 21:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Nikolić: Tajna snage DPS su politička kičma, karakter i principi - ono što vi Mandiću nemate

Na današnji dan DPS bez institucionalnih poluga, bez bilo koje institucionalne moći je politički subjekat koji u crnogorskom parlamentu ima najveću političku snagu, među građanima Crne Gore, kazao je poslanik DPS-a Andrija Nikolić.

- Taj procenat se kreće od 25 do 28% podrške, i znate li šta je problem gospodine Mandiću, što vi ne možete da objasnite sebi,  i jedni drugima - u čemu je tajna?  A tajna je u kičmi, u dostojanstvu, u političkim principima.  U tome je tajna. I zato je to jedina politika koja jedina ima šansu da se kreće u tim procentima. Nema druge političke partije na političkoj sceni, koja može da pretenduje na taj nivo političke snage. Vama je to jasno,  a izbori u Podgorici će vam to tek pokazati, kazao je Andrija Nikolić, replicirajući Andriji Mandiću u Skupštini Crne Gore- istakao je on.

Mandić: Milatović saopštio da je vratio zakone, a ja ih nisam ni poslao

Nikolić ke kazao da je na današnjem zasijedanju Skupštine Crne Gore predsjednik Kluba poslanika DPS,  tražio je od predsjednika, lidera Nove srpske demokratije da građanima kaže da li je priznao nezavisnost Kosova, da li je odustao od izlaska Crne Gore iz NATO-a i da li je odustao od ukidanja sankcija Rusiji, odnosno svega onoga što je obećavao građanima kada se, zajedno sa političkim istomišljenicima, borio za osvajanje vlasti.

-  Mandić je odgovorio da postoje različiti putevi da istog cilja, i konstatovao da je DPS “naivna politička struktura”, jer političari ove stranke vjeruju da će sa jasnim i kristalnim političkim stavovima dobiti većinu u Crnoj Gori- istakao je Nikolić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 03:44