Ирма Нишић / - SD
16/05/2022 u 19:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нишић: Од анти-НАТО партиjе нам нажалост зависи НАТО политика

За нас у Црноj Гори ће бити врло занимљиво пратити како ће тећи процес ратификациjе с обзиром да jе на челу Скупштине представница анти-НАТО партиjе - поручила је Нишић

Директорица СД-а Ирма Нишић изjавила jе да ће бити интересантно пратити како ће у Црноj Гори тећи процес ратификациjе ако Финска и Шведска одлуче подниjети захтjев за чланство у НАТО.

- Виjест да су Шведска и Финска одлучиле да приступе НАТО и одговор Алиjансе да ће процес приступања ићи брзо jе врло охрабруjућа, али за нас у Црноj Гори ће бити врло занимљиво пратити како ће тећи процес ратификациjе с обзиром да jе на челу Скупштине представница анти-НАТО партиjе - поручила је Нишић.

Додала је да сваки пут кад су ове теме на дневном реду "треба да нагађамо што ће да уради анти-НАТО партиjа од коjе нам нажалост зависи НАТО политика".

- А то jе само jедан од разлога због коjих СД ниjе хтио да подржи нови експеримет у виду манjинске владе, jер смо увjерени да овако како jе конципиран ниjе у складу са политичким, али и безбjедносним интересима наше државе - написала jе директорица СД-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:32