foto: vlada crne gore / - FOTO: VLADA CRNE GORE
05/09/2023 u 12:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nova kadrovska rješenja Vlade

Vlada je, na danas održanoj 64. sjednici kojom je predsjedavao premijer Dritan Abazović, razmotrila više kadrovskih pitanja.

Donijeto je rješenje o prestanku mandata sekretarke Ministarstva pravde Andrijane Medojević, prestanku mandata sekretarke Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma Dragane Jović.

Za generalnog direktora Direktorata za informatiku i analitičko-statističke poslove u Ministarstvu rada i socijalnog staranja postavljen je Krsto Božović.

Vlada je imenovala Naima Gjokaja za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave za kapitalne projekte, a donijeto je rješenje o imenovanju dr Tamare Đuričković za pomoćnicu direktora Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja.

- Donijeto je rješenje o imenovanju Milice Kavedžić za pomoćnicu direktora Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja, kao i rješenje  o postavljenju Ive Vukoslavčević za generalnu direktoricu Direktorata za normativne poslove i razvoj policije u Ministarstvu unutrašnjih poslova, navodi se u saopštenju Vlade.

Vlada je donijela rješenja o prestanku vršenja dužnosti v.d. generalnog direktora Direktorata za normativne poslove i razvoj policije u Ministarstvu unutrašnjih poslova Hermina Šabotića, kao i v.d. generalne direktorice Direktorata za normativne poslove i razvoj policije u Ministarstvu unutrašnjih poslova Snežane Radović.

Snežana Snežane Radović imenovana za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Generalnog direktorata za Evropsku uniju u Ministarstvu vanjskih poslova.

- Donijeto je rješenje o određivanju Dejana Vukovića za vršioca dužnosti generalnog direktora Generalnog direktorata za ekonomsku i kulturnu diplomatiju u Ministarstvu vanjskih poslova, kao i rješenje o razrješenju člana Savjeta Javne ustanove Crnogorsko narodno pozorište Predraga Uljarevića - zaključuje se u saopštenju.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 14:55