Ana Novaković Đurović / - URA
14/04/2024 u 19:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novaković Đurović Pižurici: Sad podržavate Novovića i Šukovića, jer su vam propali pokušaji njihove diskreditacije

Pižurica i Pokret Evropa sad danas navodno podržavaju rad Šukovića i Novovića, jer im napadi i pokušaj diskreditacije nijesu uspjeli, navela je poslanica i politička direktorka GP URA Ana Novaković Đurović na svom Fejsbuk nalogu u reagovanju na navode poslanika PRS-a Miloša Pižurice.

Ona je objavila video snimak na kojem pomenuti poslanik napada načelnika Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) Predraga Šukovića i podsjetila ga na stavove iznijete tokom Odbora za bezbjednost.

Pižurica: Adžiću je svaka istina kao ona da se Lazović radovao sadašnjoj vladi

Novaković Đurović je kazala da su o aktivnostima 43. Vlade u borbi protiv kriminala i korupcije stav iznijeli i EUROPOL i Evropska komisija, a da su Abazović i Adžić povratili povjerenje EUROPOL-a i da se zahvaljujući toj saradnji danas, između ostalog, dostavljaju SKY prepiske.

URA: Procesi koje je pokrenula Abazovićeva Vlada ne mogu zaustaviti Piperović, Spajić, Pižurica i Milović

- O našim vezama sa Bemaksom najbolje govori činjenica da je 43. vlada oborena na inicijativu Bemaksa. Uz to, Bemaks vodi postupak protiv Dritana Abazovića koji ih je direktno optužio za učešće u švercu cigareta. Stoga su ocjene poslanika Pižurice i njegovih kolega irelevantne, smiješne i prokazane -  navela je Novaković Đurović.

Čekamo da oduzmete koncesiju Mićunoviću i pokažete da nijeste kukavice dan deseti, zaključila je ona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 12:19