NSD Nikšić / - NSD NIKšIć
22/08/2024 u 17:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

NSD: DPS ne može da podnese što se u Nikšiću živi bolje

Demokratska partija socijalista (DPS) ne može da podnese što se u Nikšiću realizuju brojni projekti, što su se Nikšićani zaposlili i žive bolje i što se decenijski problemi konačno rešavaju, pa se zato trude da zagluše prostor njihovim besmislenim saopštenjima, poručuju iz Nove srpske demokratije.

Poručuju da "Nikšićani nisu slabog pamćenja, a svakome je jasno da institucije koje je kontrolisao DPS nisu uradile ništa da riješe problem smetlišta Mislov do". 

-DPS koji je u Nikšiću napravio Mislov do, koji je raskućio gigante Željezaru, Boksite, Metalac i brojne druge fabrike poslednjih dana misli da će se saopštenjima u kojima insinuiraju, podmeću i izmišljaju pokriti decenije njihovih nepočinstava prema ovome gradu. U Željezari se ponovo stvaraju preduslovi da se otpočne proizvodnja, imovina je vraćena u ruke Crne Gore, radnici spašeni da se ne nađu na ulici, spriječena je ona sudbina koja je Željezari i radnicima bila namjenjena od strane DPS vlasti. To što neko sada to ne cijeni i što ne da menadžmentu da vodi poslovanje kompanije može dovesti u problem samo one koji to rade a koje je spasila aktuelna vlast u Nikšiću da ne ostanu na ulici od strane investitora kojeg je doveo DPS - tvrde iz NSD. 

DPS Nikšić: U Nikšiću zavladala epidemija ostavki, odnosno bježanije

Poručuju da su zadovoljni što nadležni rade svoj posao u vezi istovaranja otpada privatnih firmi na privatnim imanjima.

- Sad je odjednom problem što neko mora da ide u penziju pa DPS i u tome nalazi razloge da optužuje novu vlast jer vrijeme teče, a oni su ti koji su potrošili toliko godina u životu našeg Nikšića da su ga zamalo bespovratno uništili. Nije sve politika i ostavka direktora vodovoda nije podnesena ni iz poslovnih ni iz političkih razloga čemu svjedoči i zvanični izvještaj od prije nekoliko dana da je lokalni Vodovod u Nikšiću poslovao najbolje od svih vodovoda u Crnoj Gori. Onaj Vodovod koji ste ostavili sa dugom od preko tri miliona evra koji još nije u potpunosti vraćen. Nema više cirkusa bivši vlastodršci, prestao je 2021. godine i nikada se više neće vratiti. Posle izbora sledeće godine zauvijek će otići iz našeg grada. Nećemo dozvoliti da opet zaustavite Nikšić kao što ste to uradili u prethodnim decenijama - zaključuje se u saopštenju NSD-a. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
DPSNSDNIKŠIĆ

Izdvojeno

17. septembar 2024 00:52