NSD Nikšić / - NSD NIKšIć
16/06/2024 u 16:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

NSD: DPS svakodnevno iznosi neistinite

U nikšićkom odboru NSD-a povodom saopštenja DPS o napadu direktora JP Sportski centar Boška Draškovića na predsjednika nišićkog odbora DPS-a Borisa Muratovića, ističu da ta partija svakodnevno iznosi neistinite konstrukcije, zaboravljajući šta su oni napravili od grada.

- Za opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) bi bolje bilo da se zove princeze na zrnu graška, jer kako drugačije okarakterisati ekipu koja svakodnevno iznosi neistinite konstrukcije, zaboravlja šta su oni napravili od Nikšića, a onda kada sretnu bilo kog funkcionera lokalne vlasti pokušavaju da objasne kako niko od njih pojedinačno nema veze sa onim što njihov odbor saopštava i bivaju uvrijeđeni ako ih neko mrko pogleda ili im onako kako zaslužuju kaže da ne govore istinu, pa opet đuture kao odbor rone suze u saopštenjima - navodi se u saopštenju NSD-a.

Kako ističu, to što rješavanje problema sa bazenom u Sportskom centru, dugo traje samo govori u kakvom je stanju ostavljen čitav Sportski centar.

- I sada oni koji su nam ostavili takav bazen pišu danima o tome kao da sistem za održavanje bazena nije njihova zaostavština - navodi se u reagovanju nikšićkog odbora Nove srpske demokratije (NSD).

DPS: Direktor Sportskog centra fizički nasrnuo na Borisa Muratovića

Podsjećamo, u DPS-u ocjenjuju da su Draškoviću zasmetala saopštenja u kojima javnost obavještavaju o njegovom neznanju, neprofesionalizmu i nedostatku kapaciteta za obavljanje funkcije na koju je imenovan.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

28. septembar 2024 00:27