Petar Odžić / - FOTO: SDP
27/02/2024 u 19:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odžić: Da se akteri vladajuće većine odrede prema promociji "spskog sveta" u Skupštini

ko mislite da ćemo u Evropu kroz promociju velikodržavnih projekata, produbljujući podjele i mržnju među već podijeljenim stanovništvom, onda ste ili naivni i politički licjemjerni

Zamjenik predsjednika SDP-a Petar Odžić pozvao je vladajuću većinu da se oglasi o posjeti predsjednika Republike srpske Milorada Dodika Skupštini crne Gore.

Kako je Odžić naveo, akteri vladajuće  većine treba sa se odrede oko toga da li podržavaju današnju promociju "srpskog sveta" u Skupštini Crne Gore.

- Doživjeli smo da na godišnjicu zločina nad nesrpskim putnicima koji je zaustavljen u Štrpcima, Vučićev politički klovn maše po Podgorici sa tri prsta prijeteći "srpskim svetom"! Šta na to ima da kaže navodni "predsjednik svih građana" koji je i omogućio "vojvodi" da prigrabi dio vlasti. Šta na to kažu čuvari bezbjednosnog sektora, iz redova časnih Demokrata? Da li  premijer Spajić podržava Dodika i Mandića, ili možda ni to nije gledao, kao što ne gleda odbore za bezbjednost - naveo je Odžić.

Draga gospodo, ako mislite da ćemo u Evropu kroz promociju velikodržavnih projekata, produbljujući podjele i mržnju među već podijeljenim stanovništvom, onda ste ili naivni i politički licjemjerni, poručio je on.

- Okanimo se podjela, dajte da svi zajednički damo doprinos da Crna Gora bude prva naredna članica EU - zaključio je petar Odžić. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 08:26