Адел Омерагић / - Бошњачка странка
25/08/2023 u 17:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Omeragić: Radunović misli da su Bošnjaci manje važni

Bošnjačka stranka, autentično zastupajući svoj narod, razmišlja o dobrobiti svih naroda i građana u Crnoj Gori i zato je BS partner razvijenom, modernom svijetu- kazao je portparol Bošnjačke stranke

Političko promišljanje poslanika ZBCG Slavena Radunovića pokazuje da on smatra su poslanici i predstavnici Bošnjačke stranke i Bošnjaka manje važni i mogu se baviti sobom, ali se, zato on može baviti svima, kazao je portparol BS Adel Omeragić.

- Bošnjačka stranka, autentično zastupajući svoj narod, razmišlja o dobrobiti svih naroda i građana u Crnoj Gori i zato je BS partner razvijenom, modernom svijetu- kazao je portparol Bošnjačke stranke Adel Omeragić.

On je reagovao na izjavu poslanika koalicije ZBCG Slavena Radunovića, koji je ranije danas kazao “da uticaj BS u Vladi treba svesti na nivo realnog, koji bi mogli da koriste za što efikasnije autentično zastupanje svog naroda". 

- To su, na sreću, vidjeli naši građani, ali i međunarodni partneri. Zato nama podrška raste. Bošnjačka stranka je danas partner razvijenom i demokratskom svijetu - kazao je Omeragić.

Radunović: Sa nama u vlasti uticaj BS-a svodio bi se na nivo realnog

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 03:41