Pokret evropa sad / - PES
15/04/2024 u 19:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PES: DPS spinovima pokušava da relativizuje aktuelna hapšenja

Spinovi na račun ministra vanjskih poslova, kojima se služi Demokratska partija socijalista jesu pokušaj da se relativizuju aktuelna hapšenja, koja svjedoče o sprezi organizovanog kriminala sa najvišim policijskim i pravosudnim funkcionerima iz perioda neprikosnovene DPS vlasti, saopštio je Pokret Evropa sad.

- Naime, nakon što su akciju tužilačkih i policijskih organa u saradnji sa Europolom okarakterisali političkim revanšizmom, ovoj opozicionoj partiji nije ostalo ništa drugo osim da fokus sa sopstvenog skandala nevješto i bezuspješno pokuša da skrene na vanjsku politiku - navodi PES.

Kako su dodali, na njihovu žalost, Crna Gora je kredibilan NATO partner, na dobrom putu je da postane i članica Evropske unije, što skoro svakodnevno čujemo od najrelevantnijih evropskih zvaničnika, koji očigledno ne dijele mišljenje kakvo DPS pokušava da nametne.

- Međutim, iako su svjesni da njihova priča nema nikakve osnove i utemeljenja, DPS pokušava očajnički da iskonstruiše priču u koju ni sami ne vjeruju - zaključuje PES.

Dragaš: DPS reagovanjem potvrdio da je političko krilo mafije

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 20:40