Pokret evropa sad / - PES
21/03/2024 u 18:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PES: Milatović zaboravio da je Drecuna uključio u svoju kampanju

Pokret Evropa sad saopštio je da je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović zaboravio da je Predraga Drecu uključio u svoju kampanju.

- Kritike predsjednika države na račun politike Vlade ne jenjavaju od kada se ona formirala. Interesantno je da Milatović nije registrovao apsolutno ništa pozitivno u radu 44. Vlade, koja je do sada dala najbolje rezultate. Javnost je dočekala da predsjednik države kritikuje imenovanje Predraga Drecuna, koji je upravo na poziv tadašnjeg funkcionera PES-a bio aktivan u svim izbornim kampanjama, računajući oba kruga predsjedničkih izbora - navode iz PES-a.

Drecun odgovorio Milatoviću: Znate da sam dao svoj maksimum da pobijedite Đukanovića

Dodaju da "očigledno da Milatović ima selektivno pamćenje, zaboravljajući da mu u zajedničkim proslavama izbornih pobjeda nisu smetale vrijednosti Drecuna".

Milatović o imenovanju Drecuna: Građani nisu glasali za promociju ovakvih vrijednosti

- Takođe, podsjećamo Milatovića da je obmanuo na stotine građana koje je preko javnog poziva pozvao da apliciraju za savjetničke pozicije predsjednika. Na kraju je iskoristio diskreciono pravo i tako prekršio javno izrečeno obećanje. Ipak, nadamo se da je Milatović svjestan koliki su napor da postane predsjednik države uložile sve njegove kolege iz PES-a, kojima je okrenuo leđa čim se ustoličio u predsjedničku fotelju - navode oni.

Ističu da "I takav čin se ne bi percipirao negativno, da nije preuzeo aktivnu ulogu opstrukcije rada svoje nekadašnje stranke, koja se ovih dana manifestuje i u nefunkcionalnosti podgoričkog parlamenta".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 15:13