Pokret Evropa sad / - foto: PES
15/02/2024 u 10:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PES: Ohrabrujuće poruke iz Brisela samo nisu po volji URA-i i DPS-u

Za vrijeme 43. Vlade imali smo potpuno degradiranje institucija i usvajanje neustavnih zakona

Ohrabrujuće poruke koje se u kontinuitetu mogu čuti od ključnih zvaničnika iz Brisela, plod su odličnih rezultata koje je za kratko vrijeme postigla Vlada u saradnji sa parlamentom Crne Gore, navode iz PES-a.

- Konkretna postignuća na evropskom putu, za razliku od evropskih lidera, očigledno ne prepoznaju jedino u dijelu opozicije. To su oni političari iz DPS-a i URA-e koji danas optužuju jedni druge za propast i stagnaciju naše države u prethodnom periodu, a zajedno su glasali za konstituisanje 43. Vlade Crne Gore - navoide iz Pokreta Evropa sad.

Oni dodaju da oni penzioneri koji su do prije dvije godine primali svega 143 eura minimalnu penziju, ne mogu vjerovati opoziciji koja ih ubjeđuje da 44. Vlada nema rezultata u unaprjeđenju životnog standarda.

Takođe, ne može se vjerovati onoj opoziciji, koja je slala poruke da se 43. Vlada formira kao uvod u deblokadu institucija, a za vrijeme njihove vladavine imali smo potpuno degradiranje institucija i usvajanje neustavnih zakona.

- Stoga, ukoliko opozicija ne može da prepozna rezultate aktuelne Vlade na evropskom putu, zvanični Brisel sa tim nema problema. Nažalost, to najbolje govori koliko su dosadašnje ocjene opozicije bile "objektivne" - zaključuju iz PES-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:35