Milojko Spajić / foto: saša matić
11/06/2024 u 09:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

PES: "Skaj" potvrdio da je Spajić ignorisao one kojima je „Maradona” dao zeleno svjetlo za šverc cigareta

Iz Pokreta "Evropa sad" saopštili su da je uzaludan amaterski i zlonamjerni pokušaj GP URA da, uz pomoć svog medijskog biltena, iskonstruiše sadržaj "skaj" prepiski po svojoj mjeri, kako bi prikrili nesumnjivu upletenost gospodina „Maradone” u kriminalno-švercerske akcije.

- Onaj koji želi i umije da pročita, lako će uvidjeti da oni, koji su od „kovrdžavog” dobili zeleno svjetlo za preuzimanje „državnog posla”, ne kriju razočarenje jer su neuspješno pokušavali da dođu do Spajića.  Pozivamo GP URA i njihov medijski bilten da obnove azbuku i abecedu, te da još jednom pročitaju kontekst u kom „Maradonini” saradnici spominju Milojka Spajića. Dakle, Aleksandar Mrkić, „Maradonin” poslovni partner u prepiskama ne krije razočarenje jer ih Spajić ignoriše (citat): „Šta bi sa Spajketom hahhah ti reče bratko da možeš da nam upriličiš sastanak sa njim hahhaha a oni su se već uobrazili svi…komedija.” Dakle, one ljude kojima je gospodin „Maradona” obećavao političku zaštitu i davao zeleno svjetlo za šverc cigareta, Milojko Spajić je ignorisao.- navode iz PES-a.

URA: Skaj potvrdio da su Spajić i PES upleteni u kriminalnu mrežu

Kako navode, no, zbog straha od daljeg raspetljavanja istine, „Maradonini” partijski saigrači su potrčali da stave u isti koš Spajića.

- Srećom, crnogorski građani su dovoljno inteligentni i pismeni da pročitaju (i razumiju) u kom se kontekstu, u skaj prepiskama, spominje „Maradona”, a u kom Spajić. Podsjećanja radi, Spajić je u tom trenutku, kao ministar finansija, danonoćno radio na projektu „Evropa Sad 1” i unaprjeđenju životnog standarda crnogorskih građana, dok je „Maradona”  dogovarao preuzimanje „državnog posla”, plaćao hotelski smještaj lažnim diplomatama i tajno igrao duple pasove sa Đukanovićem, koji ga je vatrometima sa Bemaksa doveo na poziciju premijera- navode saopštenjem.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. jun 2024 12:49