Miloš Pižurica / - PES
14/04/2024 u 12:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pižurica: Adžiću je svaka istina kao ona da se Lazović radovao sadašnjoj vladi

Funkcioneri URA i sadašnji opozicioni poslanici Abazović i Adžić manipulisali su javnost kada su sa pozicija članova 43. Vlade govorili da se Lazović i mafija raduju brzom formiranju nove vlade. Tako da je poslaniku Adžiću svaka istina kao tadašnja tvrdnja, kazao je Miloš Pižurica, poslanik Pokreta Evropa sad.

- Da ironija bude veća, Dritan Abazović i Filip Adžić nikad ne bi avanžovali na pozicije u izvršnoj vlasti da im Bemaks u tome nije pomogao, što su proslavljali i vatrometima. Abazovićeva vlada koja je koncesije dala Mićunoviću i pod sumnjivim okolnostima trošila ogroman novac građana za lobiranje, nije imala previše sluha za uslove rada tužilačkih organa - kazao je Pižurica.

Ističe da će upravo sve malverzacije Abazovićeve vlade takođe biti predmet istrage tužilaštva.

Abazović: Hapšenje Lazovića i Katnića veliki dan za pravdu

- Zato danas, SDT ne samo što ima punu i iskrenu podršku 44. Vlade, već će nova izvršna vlast omogućiti i mnogo bolje uslove za rad. 

Adžić: Ruka pravde funkcioniše bez obzira na opstrukcije

Stoga, funkcionerima URA-e jedino ostaje da objasne građanima Crne Gore, zašto su ih sve vrijeme manipulisali pričom i širili paniku da će se rad i borba tužilačkih organa protiv organizovanog kriminala i korupcije zaustaviti kada  ostanu bez svojih fotelja - poručio je Pižurica.

Lazović i Katnić uhapšeni po nalogu SDT-a

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 22:45