Zdenka Popović / - FOTO: SKUPšTINA CRNE GORE
27/01/2024 u 19:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Popović: VDT predstavlja ključnu kariku u borbi protiv kriminala i korupcije

Vjerujem da će njegov rad doprinijeti izgradnji pravednijeg i transparentnijeg društva

Očekujem da će vizija i liderstvo Milorada Markovića dodatno unaprijediti efikasnost tužilaštva u suzbijanju kriminala i korupcije, poručila je potrpredsjednica Skupštine Crne Gore Zdenka Popović.

Ona je u čestitki Miloradu Markoviću povodom njegovog izbora za vrhovnog državnog tužioca naglasila da je on "svojom dugogodišnjom stručnošću i nepokolebljivim integritetom već je pokazao svoju predanost sistemu borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije".

- Markoviću upućujem iskrene čestitke povodom njegovog izbora za vrhovnog državnog tužioca. Ova značajna državna funkcija, koju će obavljati s posvećenošću pravdi, predstavlja ključnu kariku u jačanju sistema borbe protiv kriminala i korupcije u našem društvu. Marković svojom dugogodišnjom stručnošću i nepokolebljivim integritetom već je pokazao svoju predanost sistemu borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije. Očekujem da će njegova vizija i liderstvo dodatno unaprijediti efikasnost tužilaštva u suzbijanju kriminala i korupcije. Želim mu puno uspjeha u obavljanju ove odgovorne dužnosti, s vjerom u njegovu sposobnost da odgovori na izazove i ostvari pozitivne promjene u sistemu naše zemlje. Vjerujem da će njegov rad doprinijeti izgradnji pravednijeg i transparentnijeg društva. Ovo je samo jedan od mnogih koraka ka deblokadi našeg evropskog puta - saopštila je Popović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 14:35