/ FOTO: PRAVA CG
02/08/2022 u 13:48 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Prava CG Budva: Izborna volja građana nema alternativu, preča je od svake fotelje

Prava Crna Gora Budva u okviru terenske kampanje održala je skup u Akademiji znanja u Budvi

Prava Crna Gora Budva u okviru terenske kampanje održala je skup u Akademiji znanja u Budvi. Okupljenima se obratio predsjednik Odbora Prave Crne Gore Budva  Aleksandar Franeta.

- Prava Budva sa Demokratskom partijom socijalista i njihovim ogrankom, koji se odvojio 1997. godine, neće sarađivati. Uložićemo maksimalan trud kroz učešće u novoj vlasti, a sa ovim sjajnim timom ljudi u našoj partiji, da snažno doprinesemo razvoju našeg grada i boljim uslovima za život- kazao je Franeta.

Predsjednik Odbora Prave Crne Gore Pljevlja Novica Stanić osvrnuo se na aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori.

- Ako hoće Milo Đukanović i Ranko Krivokapić neka ruše Vladu. Ne mogu je srušiti, ako će Dritan Abazović da se vrati izbornoj volji. Neka podnese ostavku poslije potpisivanja Temeljnog ugovora i tako pokaže da samo izvorna, odnosno izborna volja građana Crne Gore od 30. avgusta 2020. godine nema alternativu i da je ona preča od svake fotelje, pa i od premijerske. Dakle, ima izlaza za Crnu Goru ako se vratimo na puteve čojstva i junaštva, ono što je propagirao Marko Miljanov- naveo je on.

Član Odbora Prave Crne Gore Budva Milan Kovačević saopštio je svoj stav o 43. Vladi Crne Gore.

- Nakon formiranja 43. izdajničke Vlade imao sam blagi osjećaj mučnine na samu pomisao o svemu što se događa. Međutim, vrlo brzo, nekoliko dana nakon toga shvatio sam da je možda i bolje što se sve ovo desilo. Možda je i bolje da se maske skinu do kraja i da se vidi na čemu smo, ko je gdje i ko je u stanju dokle da ide- kazao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 02:41