PES Radičević / - PES
17/06/2023 u 19:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Radičević (PES): Umjesto da se zaustavi, Adžić nastavlja da obmanjuje javnost

Nakon što im je glavni adut i osumnjičeni Kvon otkazao servilnost i odlučio da se distancira od prljavih spletki Adžića i Abazovića, odlazeći članovi Vlade su potrčali da se ograde od sopstvenih izjava i optužbi, naveo je Radičević

Današnji pokušaji ministra unutrašnjih poslova da se distancira od izjava koje je plasirao prije neki dan neće biti dovoljni da sebe i partiju kojoj pripada abolira političke i krivične odgovornosti, saopštio je Branislav Radičević, član GO Pokreta Evropa sad.

Kako je istakao, upravo je Adžić prije par dana izjavio da" unutar laptopa postoje dokazi o mogućem finansiranju kampanje. Ne bih govorio o cifri, ali nije zanemarljiva“.

 

- I umjesto da se zaustavi na jednoj neistini, on sada obmanjuje javnost da to nikada nije rekao. Nakon što im je glavni adut i osumnjičeni Kvon otkazao servilnost i odlučio da se distancira od prljavih spletki Adžića i Abazovića, odlazeći članovi Vlade su potrčali da se ograde od sopstvenih izjava i optužbi. Takođe, kad pokušava da poznanstva sa ljudima koji kasnije izvrše krivično djelo predstavi kao problematičan momenat, neka se onda Adžić sjeti sa kim je iz partije pred kamerama palio cigarete, a onda istoga pustio niz vodu, kada se procesuirala istraga za šverc cigareta, naveo je Radičević.

Ističe da podržavaju SDT da ispita do kraja ulogu svih "aktera i nalogodavaca montirane afere, koja je imala ulogu da sačuva fotelje funkcionera URA-e".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 11:02