/ Radnička partija
17/04/2023 u 14:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radnička partija: Zdrava porodica osnova zdravog društva, nasilje nije rješenje problema

Vandalizam i nasilništvo kojim smo nažalost sve češće svejdoci među maloljetnicima ozbiljan su alarm koji nam ukazuje da se ovim pitanjem moramo pozabaviti mnogo ozbiljnije i temeljnije, navodi se u saopštenju

Najoštrije osuđujemo napad na mlade sportiste iz BiH koji su došli u Crnu Goru na pripreme, saopštili su iz Radnička partija.

- Kako se slični događaji ne bi ponavljali moramo raditi na edukaciji mladih i ukazivanju na značaj tolerancije i nenasilničkog ponašanja. Mi smo kao društvo dužni da uradimo sve što je u našoj moći da spriječimo da se ovakvi događaji ponove u budućnosti i da apelujemo na nadležne organe da preduzmu mjere kako bi se spriječio ovakav oblik nasilja u budućnosti - ističe se u saopštenju.

Iz Radničke partije navode da je zdrava porodica osnova kreiranja zdravog društva, a nasilje nikada nije rješenje problema.

- Naša djeca moraju da rastu u sigurnom i zdravom okruženju. Vandalizam i nasilništvo kojim smo nažalost sve češće svejdoci među maloljetnicima ozbiljan su alarm koji nam ukazuje da se ovim pitanjem moramo pozabaviti mnogo ozbiljnije i temeljnije.

Povrijeđenim sportistima želimo brz oporavak, i da se ovakvi nemili događaji u Crnoj Gori nikada više ne ponove. Crna Gora je bila i ostaće zemlja gostoprimstva gdje će se naši gosti bilo da dolaze iz susjedstva ili bilo kog drugog dijela svijeta osjećati prije svega sigurno - navodi se u saopštenju Radničke partije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 15:33