Bokeški forum logo / - FOTO: BOKEšKI FORUM
02/08/2022 u 13:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radošević: Vlada se igra sa strpljenjem Tivćana

Ovom prilikom pozivamo generalnog direktora i menadžment ACG da uvrste predstavnika našeg grada u UO ACG inače će naići na nezampaćeni protest građana Tivta, kazao je Radošević

Član GO Bokeški Forum Igor Radošević obratio se Tivćanima i Tivćankama i kazao da je u sveukupnom političkom i društvenom metežu možda prošlo neopaženo da je nova republička vlast izabrala novi Upravni Odbor Aerodroma Crne Gore.  

Naravno, bez predstavnik iz Tivta. Očigledno, a to pokazuju i posljednja dešavanja u ovom preduzeću (smjena direktora) što hitnije  žele da “odrade” koncesiju, kazao je Radošević.

- Varaju se ako misle da će utišati glas Tivćana. I predstavnicima Vlade i novom gemeralnom direktoru i novom UO poručujemo isto što i odlazećima: Prodajite i dajte pod koncesiju vašu đedovinu, a naše ne dirajte  - ističe u saopštenju.

On je podsjetio da su burno reagovali i na izbor prošlog  saziva UO  i na to ukazali Generalnom direktoru ACG Goranu Jandreovskom.

- S obzirom na nerazumijevanje menadžmenta ACG želimo da upozorimo republičku vlast da ne radi iste stvari kao i prethodna, jer dobro znaju kako su oni prošli. Ovom prilikom pozivamo generalnog direktora i menadžment ACG da uvrste predstavnika našeg grada u UO ACG inače će naići na nezampaćeni protest građana Tivta - zaključio je Radošević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 14:21