Славен Радуновић / - PC
31/12/2021 u 14:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радуновић: У Дритановој једначини има само једна позната - он

Он је поручио Абазовићу да изађе из бајке у коју је упао и да се окрене комшијама и пријатељима с којима дијели ваздух и воду

У Дритановој једначини има само једна позната - он, поручио је посланик Демократског фронта Славен Радуновић, реагујући на изјаву вицепремијера Дритана Абазовића који је поручио да у евентуалној мањинској влади нема мјеста за ДПС и ДФ:

 - Он окупља или руши, он бира ко може, а ко не може, он одлучује ко је напредан, а ко ретроградан, шта је национални интерес, а шта није. Значи Он је центар планетарног система. Он је Сунце, а сви остали су планете и сателити који се окраћу око осе. А, оса је Он. Њега је Ескобар помазио по коси, а у Дубаију је гледао Формулу 1.  Значи, он је константа. Он је непромјењив, а без свих осталих се може, али не мора.  А, грађани који кажу “добро Дритане, та твоја визија вриједи 5.7%”? Броје ли се они, Дритане - упитао је Радуновић на Твитеру.

Поручио је Абазовићу да је ово наша земља, свих онико који у њој живе.

 - Ми гласамо и тим гласовима одређујемо шта је народни интерес.  На добронамјерним страним сугестијама смо захвални, али коначне одлуке доносимо ми, грађани Црне Горе.  Дритане, ко занемарује вољу бирача, а “добронамјерне сугестије” и интересе других земаља сматра важнијим од воље бирача, тај своју државу прави колонијом, а себе покушава да учини гувернером. Јер нема довољну подршку својих грађана да би “био главни”, па су му потребне супермоћи великих сила, како би се осјећао као “велики момак” - нагласио је он.

Он је поручио Абазовићу да изађе из бајке у коју је упао и да се окрене комшијама и пријатељима с којима дијели ваздух и воду.

 - И са њима разговарај. Или промијени име. У Дарко Пајовић- закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:48