/ - ЛОГО ДЦГ
03/12/2021 u 18:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Савез комуниста подржао Демократe

И зато сви на биралишта, сви на изборе и заокружите најбоље, а они су то сви знамо. Смрт фашизму, слобода народу, поручују они

Савез комуниста позива своје чланство, симпатизере, радничку класу, омладину, студенте и слободне интелектуалце да гласају за Демократску Црну Гору и њене кандидате за одборнике на изборима који ће се одржати у Цетињу, Мојковцу и Петњици.  

- Поштовани грађани бирачи, није нимало случајно што је Демократска Црна Гора већ препозната као партија будућности и један од носилаца прогреса нашег друштва, јер је у свему црногорска, демократска и проевропска. Њој је у програму на првом мјесту самостална, суверена, секуларна и антифашистичка држава Црна Гора, будућа чланица ЕУ.   Овој партији су правда, знање, рад, слога, мир животни стандард грађана и привредни развој наше земље константе и одреднице којима придаје велику пажњу и залаже се да буду приоритет. Њој су општи интереси друштва испред личних, и то се да видјети у раду њеног изванредног руководства, посланика и одборника, посебно у Скупштини Црне Горе и парламентима скупштина општина и другим радним тијелима ових парламената, предузећима и институцијама гдје су њени кадрови запослени, дајући несебичан допринос да се кроз цивилизовани дијалог дође до најбољих могућих рјешења за питања од општег интереса грађана и државе, и то је препознато од домаће и међународне јавности што је за похвалу- наводе у саопштењу, поред осталог.

Оно што би овом приликом требало истаћи јесте да је ова партија добро организована и да води политику мирољубиве коегзистенције и на унутрашњем и на спољашњем плану, она је у свом бићу партија побједа, а не подјела и тежи да Црна Гора остане на свом препознатљивом европском курсу.

- И зато сви на биралишта, сви на изборе и заокружите најбоље, а они су то сви знамо – Демократска Црна Гора. Смрт фашизму, слобода народу- поручују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 18:13