/ - SRDJAN BOLJEVIC
25/03/2023 u 17:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Savjet mladih DPS-a: Milatovićeva prošlost je za stid, a ne za ponos

Jakov se preporučuje time što je bio dio vlade koja je bila nesposobna da se bori protiv epidemije, i iza sebe ostavila nekoliko hiljada mrtvih, ocjenjuju mladi DPS-a

Krivokapićev apostol Jakov za godinu i po dana, napravio je štete koliko neko ne uradi za cio radni vijek, saopšteno je iz Savjeta mladih DPS-a.

- On koji se predstavlja čovjekom budućnosti, ima takvu prošlost da bi je se svako, sem Jakova, postidio, navode u saopštenju.

Kako ističu, čuli su da je Jakov Milatović bio na Oksfordu, da zna engleski, da je na kvizu „Zdravo Evropo" pobijedio.

- Nebrojano puta se svim tim Jakov pohvalio, neki kažu i previše za ukus prosječnog građanina Crne Gore. Lijepo što je Jakov pobjednik kviza, ali o njegovoj sposobnosti nam ne trebaju potvrde iz daleke prošlosti, njegova legitimacija su učinci u Vladi Zdravka Krivokapića, čiji je bio ministar. Jakov se preporučuje time što je od najljepše plaže u Crnoj Gori napravio vašarište. Jakov se preporučuje time što je ugrozio egzistencije stotina porodica tako što je otjerao Aman iz Crne Gore. Jakov se preporučuje time što je ugasio Montenegro Airlines, a zaposlene ostavio bez hljeba. Jakov se preporučuje time što je iz Var sobe, uz zakusku, učestvovao u komandovanju napada na Cetinje, ističu iz Savjeta mladih DPS-a.

image
- SAVJET MLADIH DPS
image
- SAVJET MLADIH DPS
image
- SAVJET MLADIH DPS

Kako zaključuju: "Jakov se preporučuje time što je bio dio vlade koja je bila nesposobna da se bori protiv epidemije, i iza sebe ostavila nekoliko hiljada mrtvih".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 10:46