Kristina Šćepanović / - DPS
17/06/2024 u 20:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Šćepanović: Kovačević mora da ode sa čela grada

Da svaka istina boli, pogotovo one koji vrlo svjesno uništavaju grad, pokazuje i najnoviji ispad direktora SC Boška Draškovića, koji je još jednom pokazao svoje pravo lice fizički nasrćući na predsjednika OO DPS Nikšić Borisa Muratovića, saopštila je odbornica DPS-a u SO Nikšić Kristina Šćepanović.

- Njegovo ponašanje nas ne iznenađuje, s obzirom na to da se Drašković, još za skupštinskom govornicom, javnosti predstavio nevaspitanjem i primitivizmom. Lokalnim vlastodršcima poručujemo da nam se ne zalijeću, jer je danas, nažalost, svako u mogućnosti da kupi fakultetsku diplomu, ali uz kupljene diplome, gratis ne dolaze pamet, znanje i sposobnosti, navela je Šćepanović.

Kako je istakla, izjava predsjednika Opštine Nikšić, Marka Kovačevića, koji se "hrišćanski" uznio da pomiri narod prijeteći smrću građanima koji se ne osjećaju kao on, skandalozna je i neprihvatljiva.

- Dalje, koalicioni partneri Kovačevića moraju shvatiti da nije dovoljno samo osuditi njegovu izjavu. Treba da pokažu sugrađanima da im fotelje nijesu pomutile razum i da je jedina logična posljedica razrješenje predsjednika opštine Nikšić, jer ako želimo Nikšiću da vratimo pristojnost, Kovačević mora da ode sa čela grada. Zaključno, ovakvo nasilništvo i primitivizam Draškovića i Kovačevića jasno pokazuje da su obojica nedostojni funkcija koje obavljaju, a njihovo će štetočintvo ostati upamćeno kao period sramote i propasti grada pod Trebjesom, zaključila je Šćepanović.

Klub odbornika Evropski tim za Nikšić: Draškoviću, tu smo, pa se zaleti na svakoga od nas redom, ako ti basta

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. septembar 2024 20:41