/ - FOTO: SDP LOGO
09/12/2023 u 14:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SDP Budva Mandiću: Budva nije arena za rešavanje sukoba unutar NSD-a

Građani Budve nemaju vremena da čekaju platu zbog toga jer se Raju ne sviđa kandidat za predsjednika opštine, kupštine ili neko drugo funkcionersko mjesto! Situacija u Budvi je alarmantna, navode iz SDP-a

Opštinski odbor OO SDP Budva saopštio je da raspuštanjem sopstvenog odbora u Budvi Andrija Mandić je pokazao je da mu funkcija predsjednika parlamenta nije pomogla da obezbijedi autoritet čak ni među "svojima".

- Od najave da je riješio političku krizu u Budvi,  do pokušaja odstranjivanja  oponenata iz svojih redova,  kroz raspuštanje opštinskog odbora NSD U Budvi. Kako je u odboru prošao prilikom predhodnog "rešavanja krize",  pored svedočenja očevidaca i učesnika, govori i činjenica da je ovog puta poslao partijske kolege da umjesto njega završe posao- navode saopštenjem.

Poručuju mu da Budva nije arena za rešavanje sukoba unutar NSD-a.

- Građani Budve nemaju vremena da čekaju platu zbog toga jer se Raju ne sviđa kandidat za predsjednika opštine,  skupštine ili neko drugo funkcionersko mjesto!  Situacija u Budvi je alarmantna, i zahtijeva pomoć svih učesnika u parlamentarnom životu grada. Godinu dana svjedočimo borbi unutar samog DFa,  umjesto da investiramo 20 miliona koji stoje na računu i obezbijedimo stabilne finansija u narednom periodu, koji će biti sve osim lak  za lokalnu upravu- navode iz SDP Budva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 15:05