Damir Sehovic / ODBOR ZA EKONOMIJU, REBALANS, DAMIR SEHOVIC - LAZAR RUZIC
25/07/2024 u 11:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Šehović: Proglašenje za nepoželjne govori o suštini vlasti

Proglašenje čelnika nove Vlade i parlamentarne većine za nepoželjne u Hrvatskoj, govori o karakteru i suštini aktuelne vladajuće strukture u Crnoj Gori, poručio je predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Damir Šehović.

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić, poslanik Milan Knežević i potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić proglašeni su u Hrvatskoj za nepoželjne osobe.

- Članica Evropske unije (EU) i nama prijateljska Hrvatska proglasila je nepoželjnima čelnike nove vlade i parlamentarne većine. To je sve što je potrebno da znamo o karakteru i suštini aktuelne prepakovane i nevješto našminkane vladajuće garniture", naveo je Šehović.

Mandić, Knežević i Bečić nepoželjni u Hrvatskoj

Prema njegovim riječima, na taj način se, samo dva dana od konstituisanja, "mantra o "evropskom" i “pomiriteljskom” karakteru novoformirane po(D)miriteljske vlade" srušila kao kula od karata.

- Sada oni kojima u takvoj Vladi nije ni bilo mjesto, ali su na zaprepašćenje građanske Crne Gore samo zbog fotelja u nju uskočili, shvataju u kakvo su loše političko društvo upali - rekao je Šehović.

On je dodao da očekuje da novi ministar vanjskih poslova Ervin Ibrahimović crnogorskim prijateljima u Hrvatskoj objasni da su njegovi novi koalicioni partneri zapravo "dobri momci".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 18:42