Шеховић (Фото: СД) / - Шеховић (Фото: СД)
08/06/2022 u 14:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шеховић: Срушићемо Абазовићеву владу која је под утицајем Вучића

- Добили смо Владу која дефинише приоритете не сходно нашим него интересима тог важног регионалног играча у лику Александра Вучића - навео је он

Социјалдемократе су, умјесто функција које су им нуђене приликом формирања мањинске владе, остале вјерне својим програмским начелима и вриједностима како би заштитили и партијско и државно достојанство, казао је Дамир Шеховић, лидер СД-а, гостујући у емисији "Контакт" РТВ Никшић.

 - Поносни смо на чињеницу што су Социјалдемократе једина суверенистичка партија која је одбила да се ваља у блату са Абазовићем и Јоковићем. Још смо поноснији на чињеницу што због фотеља нијесмо пристали да се са Абазовићем и Јоковићем договарамо колико мало издаје Црне Горе је дозвољено. Тако да ћемо са оним истим грађанима са којима смо рушили Кривокапићеву владу, убијеђен сам, врло брзо срушити и ову Абазовићеву,  казао је Шеховић.

На питање шта се десило да се, као о приоритетима, свакодневно говори о Отвореном Балкану, Темељном уговору, попису, а не о економским питањима и животном стандарду грађана, Шеховић одговара:

 - Десило се то да смо добили владу која је формирана по диктату предсједника нама сусједне државе. Добили смо Владу која дефинише приоритете не сходно нашим него интересима тог важног регионалног играча у лику Александра Вучића. Добили смо владу у којој много већи утицај има господин Вучић, него што је имао на претходну. Посљедица те чињенице јесте да се овдје ради о претходно преузетим обавезама, ми се бавимо питањима Отвореног Балкана и Темељног уговора, нагласио је Шеховић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 02:31