Smailović / FOTO: Privatna arhiva
03/10/2024 u 17:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Smailović: Ispunjeno obećanje dato prilikom ulaska u Vladu, raspisan tender za izgradnju puta Petnjica - Bioče

Pozdravljamo raspisivanje tendera za gradnju puta Petnjica-Bioče, što je jedan od prioriteta za razvoj cjelokupnog bihorskog kraja, kao još jednu od realizovanih stavki iz Sporazuma koji smo prilikom ulaska u 44.Vladu potpisali sa premijerom Milojkom Spajićem, kada smo kandidovali put Petnjica-Bioče kao jedan od prioritetnih infrastrukturnih projekata, kazao je šef kluba poslanika Bošnjačke stranke Amer Smailović.

- Zadovoljni smo da je zahtjev BS prihvaćen i zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u realizaciji ove aktivnosti. Podsjećamo i da je u mandatu ministra kapitalnih investicija Ervina Ibrahimovića izvršena prekategorizacija ovog puta čime su se i stekli uslovi za raspisivanje ovog tendera i finansiranje ovog puta iz Budžeta Crne Gore- navodi u saopštenju.

Vjeruje da će ovaj putni pravac, na zadovoljstvo građana Bihora, stvoriti pretpostavke bržeg razvoja ovog kraja.
- Pozivamo Vladu i nadležne uprave da hrabrije krenu u realizaciju infrastrukturnih projekata na sjeveru Crne Gore, kako bi se valorizovali potencijali sjevera i zaustavilo dalje iseljavanje građana. Bošnjačka stranka će nastaviti da insistira na sličnim projektima, a u interesu svih u Crnoj Gori i države Crne Gore - kazao je Smailović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. oktobar 2024 17:19