Ilustracija / - SNP
21/03/2024 u 10:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SNP slavi 26 godina postojanja: Naša partija je stabilan, pouzdan i poželjan partner svima

Socijalistička narodna partija Crne Gore (SNP) danas slavi 26 godina nepokolebljive istrajnosti i posvećenosti borbi za prava građana i građanki Crne Gore, saopštili su iz ovog političkog subjekta.

- Od svog osnivanja 1998. godine SNP je kontinuirano težila da se izbori za demokratsku Crnu Goru, u kojoj ce vlast biti smjenjiva i odgovorna građanima. 

Hrabrošću, odlučnošću i napornim radom svojih članova i simpatizera, naša partija je prošla razne faze, saveze i koalicije, da bi danas bila stabilan, pouzdan i poželjan partner svim političkim snagama koje se bore za dobrobit svih građana u Crnoj Gori - navode iz ove partije.

Ističu da su, uprkos izazovima koje su prošli, nisu dopustili da išta uzdrma njihovu vjeru u svjetliju budućnost. 

- Ponosni na dosadašnji pravi put, ostajemo posvećeni ostvarivanju osnovnih političkih principa kao što je borba za obespravljene, za radnike i penzionere.  

Uz podršku svojih članova i rastuće povjerenje biračkog tijela, naša partija je spremna da nastavi u novu epohu svog razvoja i djelovanja i da sa novim mladim snagama stvorimo bolji život za sve naše građane, bez podjela i diskriminacija, po bilo kojoj osnovi - navode iz SNP-a.

Ističu da je njihova partija porodica slobodnih ljudi, koji od samog početka svog postojanja žele samo jedno, "da svaki građanin Crne Gore živi zivotom dostojnim čovjeka.

- Stoga, veliko hvala svim našim članovima i simpatizerima koji su ostali privrženi ideji koja nas je sve okupila i koji su, uprkos svim teškoćama, ostali dio naše porodice - istakli su u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:32