Montefarm / - DUSAN DRAGOVIC
25/03/2024 u 12:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SNP traži kontrolno saslušanje direktora Montefarma

Socijalistička narodna partija SNP traži kontrolno saslušanje direktora Montefarma Gorana Marinovića zbog negativnih tekstova i kampanje koja se vodi protiv njega.

- Borili smo se tri decenije da svako bude jednak pred zakonom, da nema privilegovanih i od tog principa nikada nećemo odustati. Socijalistička narodna partija je uvijek afirmisala princip otvorenosti, za nas ne postoje zabranjena pitanja i teme. Svrha inicijative jeste i da se čuje druga strana, koja je duži vremenski period na meti osuda i negativnih kvalifikacija. Na posljednjoj sjednici Skupštine čuli smo od kolega poslanika da postoji volja da se održi kontrolno saslušanje i pruži prilika direktoru Montefarma da odgovori na pitanja, stoga smo i konkretno djelovali i zatražili od gospodina Dražena Petrića, predsjednika Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje, da isto zakaže - navodi se u saopštenju SNP-a.

Nakon što je Državna revizorska institucija dala negativno mišljenje o poslovanju Montefarma Specijalno državno tužilaštvo pokrenulo je izviđaj.

(VIDEO) Marinović za "Dan": Šimun me smјenjuјe zbog interesa privatnih lobiјa

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:56