/ - ТАМАРА СРЗЕНТИЋ
21/01/2022 u 16:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Обијен стан министарке Срзентић: Жао ми је уколико сам узнемирила друге

Јуче је у мој стан провалило лице, о чему сам обавијестила Управу полиције и о чему се води истражни поступак, навела је она на Твитер налогу

Министарка јавне управе, дигиталног друштва и медија Тамара Срзентић саопштила је да информације које су се појавиле у медијима не представљају потпуну и објективну слику о јучерашњем догађају. везаном за провалу у њен стан.

-Јуче је у мој стан провалило лице, о чему сам обавијестила Управу полиције и о чему се води истражни поступак. Након тог стресног догађаја, по изласку из стана, примијетила сам у близини стана лица која су пратила моје кретање, од којих је једно лице на себи имало сличан одјевни предмет као лице које је провалило у мој стан, због чега сам имала сумњу да су умијешана у претходни догађај. Полиција је даље преузела радње из своје надлежности. Касније у току дана од инспектора сам добила информације да се ради о малољетним лицима, за које не постоји основана сумња да су учествовала у радњи која је основ моје пријаве. Предмет који се тиче покушаја провале у мој стан је и даље активан и инспектори Управе полиције раде на његовом расвјетљавању- наводи она.

Додаје: "Користим прилику да изразим жаљење, уколико сам усљед преживљеног стреса којем сам била изложена, на било који начин узнемирила друга лица"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 05:50