Кенана Струјић Харбић / - БС
03/12/2021 u 15:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Струјић Харбић: У недјељу дижемо глас против пропадања Бихора

Истакла је да је глас за Бошњачку странку глас против свих ових друштвено – политичких девијација, односно, глас за пуно достојанство Бошњака

Посланица Бошњачке странке Кенана Струјић-Харбић, позвала је све грађане Петњице да у недјељу, на изборима, гласају против даљег пропадања Бихора и да гласају за Бошњачку странку, јер на тај начин гласају за пуно достојанство Бошњака.

 - Моје поносне Бошњакиње и Бошњаци из поносног и јуначког Бихора, недјеља је дан када треба да јасно, гласно и поносно потврдите да знате ко сте, шта сте, која је и каква ваша прошлост и како желите да изгледа ваша будућност. Поносне моје Бихорке и Бихорци, ви у недјељу не треба да дате глас, ви у недјељу треба да дигнете глас против пропадања вашег Бихора и ваше Петњице; против расељавања ваших сестара, браће, дјеце и унучади; против маћехинског односа према вама и вашем и нашем Бихору; против мишљења туђом главом и брањења туђих интереса; против вишедеценијског запуштања Петњице и Бихора које се наставља и данас - навела је она.

Истакла је да је глас за Бошњачку странку глас против свих ових друштвено – политичких девијација, односно, глас за пуно достојанство Бошњака.

 - Глас за Бошњачку странку је глас за очување наше богате историје, културе и наше културно историјске баштине; глас је за нераскидиву везу ваших најближих из дијаспоре са својим Бихором и својом Црном Гором; глас је за пуноправност Бошњака у Црној Гори; глас је за једнак статус Петњице и других општина; глас је за стабилан и одржив развој Петњице; глас је за нова и одржива радна мјеста у реалном сектору; глас је за поштене, успјешне и способне људе са наше одборничке листе чије људске, професионалне и све друге квалитете ви добро знате - поручила је посланица Бошњачке странке.

Уз поруку да је глас за Бошњачки странку глас “за вас, за вашу Петњицу и ваш Бихор, за све Бихорке и Бихорце, ма гдје они живјели”, Струјић-Харбић је позвала грађане Петњице да заокруже број 4.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:02