/ - Фото: ДПС
28/01/2022 u 14:36 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Тичић: Јалови покушај Царевића да поврати уништени рејтинг локалне власти

У Будви, разлога за весеље, нажалост нема, јер је некадашња пријестоница црногорског туризма, сведена на сеоско вашариште, наводи он

Будвански перформанс у част најбољег тенисера на свијету, претворио се у јалови покушај предсједника Општине Будва, да уз ризик по здравље својих суграђана, поврати уништени рејтинг локалне власти, сматра Милан Тичић, предсједник Општинског одбора ДПС Будва.

-Узгред, у Будви, разлога за весеље, нажалост нема, јер је некадашња пријестоница црногорског туризма, сведена на сеоско вашариште, у којем локална власт уопште не функционише, пошто њени конституенти заслијепљени међусобном мржњом, нијесу способни да управљају градом-наводи Тичић.

Додаје:"Подржавам што је Новак почасни грађанин Будве. Ријеч је о човјеку који је сопствену свадбу организовао у нашем граду, и то у хотелу којег је актуелна власт, у међувремену затворила. Слике са тог догађаја обишле су свијет и као Будвани смо тада били почаствовани и поносни, за разлику од данашњег перформанса, гдје су челници Будве иконографијом поручили дијелу својих суграђана да они за њих не постоје".

-Спортски бодрим Новака Ђоковића и драго ми је да је у Будви, међутим, питам и Марка Царевића: Зашто се нико није сјетио да искаже поштовање и подршку двојици наших суграђана Милошу Божовићу и Стефану Чавору који су нас 15 дана витешки представљали на Европском првенству у рукомету? Зато што то Марко Царевић није могао политички да капитализује и злоупотријеби, или постоји неки други разлог-закључије он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 17:23