/ - ДПС
24/05/2023 u 15:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tičić: Najavljeni odlazak festivala Si dens iz naše države, udarac na turističku ponudu Crne Gore

Navodi da je Si Dens do sada je Crnoj Gori donio na desetine miliona eura direktnog prihoda, ali i generisao dolazak na stotine hiljada turista u našoj zemlji

Nakon odlaska brojnih investitora, najavljeni odlazak festivala “Si dens” iz naše države najnoviji je udarac na turizam, ali i samu finansijsku održivost Crne Gore, saopštio je Milan Tičić, kandidat za poslanika liste „Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković“.   

Navodi da je Si Dens do sada je Crnoj Gori donio na desetine miliona eura direktnog prihoda, ali i generisao dolazak na stotine hiljada turista u našoj zemlji.

- Osim toga on je postao sinonim odlične turističke ponude i same prepoznatljivosti Budve, s toga najavljeno dizanje sidra ovog festivala iz naše države tektonski je udar i na privredu, na čemu možemo zahvaliti aktuelnoj vlasti. Budva je do sada bila prepoznata po brojim manifestacijama kojima je mamila goste pa samim tim izostanak podrške festivalu koji je Crnoj Gori donio neprocjenjivu promociju širom svijeta, u najmanju ruku je skandalozan- saopštio je on.

Smatra da samo nemarna i neodgovorna vlast bi svojoj državi i svojim građanima priredila ovako nešto.

- Zato 11. juna, pokažimo samosvjesnost, odbranimo interese naše države i ne dozvolimo nastavak devastacije svega što valja u njoj- zaključio je Tičić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:54