Jovana Todorović / - FOTO: DNP
06/09/2023 u 11:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Todorović: Spajiću nisu potrebni neprijatelji kad pored sebe ima prvu šipku Top Hila

Da se neko potrošio za tako kratko vrijeme zbog jednog džipa iz 2017. godine i lože sa Predragom Drecunom u Areni, kao ministar na čekanju Milović, nije zabilježeno ni na Novoj Gvineji, kazala je Todorović

Demokratska narodna partija najdobronamjernije savjetuje Milojka Spajića ukoliko je odlučio da izvrši politički harakiri, da završni udarac mačem u njegovu utrobu prepusti nesuđenom gradonačelniku Podgorice Andreju Miloviću, jer aktuelnom mandataru nisu potrebni neprijatelji kad pored sebe ima prvu šipku Top Hila, poručila je portparolka Demokratske narodne partije (DNP) Jovana Todorović u reagovanju na navode poslanika Pokreta Evropa sad (PES).

Politička scena Crne Gore, po njenim riječima, u ovih tridesetak godina višestranačja “nagledala se svakakvih individua”.

“Od onih koji su sebe proglasili za kralja, do onih koji su tvrdili da mogu da lete. Ipak, Andrej Milović ih je za kratak vremenski period sve nadmašio i potvrdio ispravnost one narodne izreke da je bolest svačija, i da treba imati razumijevanja za medijskog bombaša samoubicu koji je teško obolio od fotelje. Kažu da je ta bolest najteža, i da za nju još nisu pronašli lijek, zato i imamo razumijevanje za ovog neiživljenog junošu, i molimo mandatara Spajića da mu obezbijedi neku fotelju koja ne ispušta zvuke kad na nju svom težinom sjedne ova “pravna gromada”, koju umalo nisu isključili iz advokatske komore jer je odao advokatsku tajnu svog branjenika”, saopštila je Todorović.

Teško “oboljeli od fotelje” Andrej Milović, kako kaže, “svoj razvojni put je započeo u PZP-u”.

“Da bi ga zamijenio Putinovom Jedinstvenom Rusijom, zatim Demohrišćanskom strankom Zdravka Krivokapića, onda je bio ađutant kod Jakova Milatovića kojem je prijetio nokautom kad je Olivera Injac postala gradonačelnica Podgorice, da bi se navodno stavio na raspolaganje Milojku Spajiću, a u stvari je sve vrijeme pod punom kontrolom Mila Đuraškovića i Predraga Drecuna. Kad promijeniš toliko gazdi kao Andrej Milović, onda i ne čudi što je u jurišu na fotelju kao dokazani nasilnik nasrtao na poslanice Pejović i Ćinćur prijeteći im da će ih uništiti”, dodala je ona.

I umjesto da završi u Centru bezbjednosti uz krivičnu prijavu, kako kaže, zbog otvorenih prijetnji i fizičkog nasilja nad pripadnicama nježnijeg polja, ističe da, “Milović je više na televiziji nego reklame za Afričku šljivu i Dormeo”.

“Da se neko potrošio za tako kratko vrijeme zbog jednog džipa iz 2017. godine i lože sa Predragom Drecunom u Areni, kao ministar na čekanju Milović, nije zabilježeno ni na Novoj Gvineji, gdje je jedno pleme ljudoždera sa slašću pojelo mladog Rokfelera koji je došao da istražuje njihov način života ali im se izgleda suviše približio. Tako se i Andrej Milović suviše približio Predragu Drecunu, jednom od trezora Mila i Aca Đukanovića, koji želi da bude guverner CBCG iz redova PES-a. I poput mladog Rokfelera koji je završio u loncu kanibala, Milović je završio u Drecunovoj limenci Coca Cole, i ovo što sada posmatramo na televizijama, u stvari su politički ostaci Andreja Milovića iz biznis utrobe Predraga Drecuna i Mila Đuraškovića”, dodaje ona.

Da govori istinu, kako kaže, potvrđuju i njihove fotografije koje prosljeđuje crnogorskoj javnosti iz “mrskog” Beograda, a koji je, kaže, nesuđeni gradonačelnik nedavno označio za centar “velikosrpske agresije prema Crnoj Gori”.

“A to koliko je Milović uvažen u polovini PES-a koji vodi Spajić, govori i činjenica da je prisustvovao samo jednom sastanku na kom nije bilo ni pomena o resorima, i da nije usta otvarao, osim kad je halapljivo gutao čokoladice “Najljepše želje”. Uostalom, i sam Spajić je u nekoliko navrata na sastancima gdje nije bio Milović, za njega rekao da je najpametniji kad ćuti, nešto slično je rekao i Ivo Andrić za neke druge slučajeve, ali Milović je što se tiče školske lektire još uvijek u “Magarećim godinama.””, zaključila je Todorović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 03:59