Bošnjačka stranka  / - FOTO: BS
13/06/2024 u 15:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U Gusinju održana sjednica Predsjedništva Bošnjačke stranke

Bošnjačka stranka (BS) ostaje posvećena reformama na putu integracija Crne Gore u Evropsku uniju, saopštili su iz te partije.

Kako su naveli, predsjednik BS Ervin Ibrahimović, zajedno sa saradnicima, posjetio je juče Gusinje, gdje je i održana sjednica Predsjedništva partije.

Ibrahimović se sastao sa predsjednikom Opštine, Sanelom Balićem, koji je ujedno i predsjednik OO BS Gusinje.

Na sastanku sa Balićem, Ibrahimović je kazao da opštine sa potencijalima kakve ima Gusinje, predstavljaju šansu za cjelokupan razvoj sjevera Crne Gore.

- Vlada mora u narednom periodu kroz konkretne razvojne projekte sa brzom dinamikom realizacije staviti fokus na razvoj opština na sjeveru Crne Gore, a za to u Gusinju imaju u predsjedniku Opštine ozbiljnog, vrijednog i posvećenog sagovornika. Pozivam Vladu da to iskoristi u interesu građana Gusinja i Crne Gore - kazao je Ibrahimović.

Na sjednici proširenog Predsjedništva BS, analizirana su aktuelna politička dešavanja u Crnoj Gori i razgovarano o položaju i ulozi bošnjačkog naroda i Bošnjačke stranke u tim dešavanjima.

- Bošnjačka stranka ostaje posvećena reformama na putu integracija Crne Gore u Evropsku uniju, ali smo, kao predstavnici naroda koji u vladavini prava, za koju vjerujemo da je jedan od ključnih benefita članstva u EU, vidi rješavanje mnogih nacionalnih pitanja, usredsređeni na suštinske reforme i samo u takvim reformama vidimo prosperitet za bošnjački narod, sve građane i državu Crnu Goru - zaključuje se u saopštenju.

Bošnjačka stranka: Istraživanje DAMAR-a pokazatelj da vodimo ispravnu politiku

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jul 2024 08:17