Грађански покрет УРА / - фото: УРА
27/05/2022 u 16:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА: Демократе постале оно што су били радикали у Србиjи двиjехиљадитих

- Са потпуном ирелевантном реториком и са исте такве позициjе на коjу су дошли Бечићеви и Богдановићеви пулени постали су оно што су били радикали у политичком животу сусjедне Србиjе двиjехиљадитих - истакли су из УРА

Излагање посланика Демократске Црне Горе на данашњем премиjерском сату али и у континуитету претходних шест мjесеци говори о политичком смjеру коjи jе та партиjа изабрала а то jе смjер радиклизма, политичког аутизма и декадентности, саопштили су из Грађанског покрета УРА.

- Са потпуном ирелевантном реториком и са исте такве позициjе на коjу су дошли Бечићеви и Богдановићеви пулени постали су оно што су били радикали у политичком животу сусjедне Србиjе двиjехиљадитих. У намjери да празном причом криминализуjу премиjера, унизе предсjедницу Скупштине али и демократске институциjе државе успиjеваjу супротно – да изазову одиjум код сваког рационалног и мислећег грађанина Црне Горе - истакли су из ГП УРА. 

Како наводе, на сву срећу и државе и грађана брзо су скинули маске и показали своjе право политичко лице – регресивне, радикалне и недемократске партиjе чиjи су краjњи домети демонстрациjа личне и политичке некултуре, фрустрациjе и примитивизма.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

13. maj 2024 13:46