/ - FOTO: URA
15/05/2023 u 19:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

URA: Vuković Sekulović nova potpredsjednica partije, Golović novi član Predsjedništva

I Milena Vuković Sekulović i Dušan Golović nalaze se visoko na našoj poslaničkoj listi za predstojeće parlamentarne izbore koji će se održati 11. juna, navodi se u saopštenju

Građanski pokret URA je na juče održanoj sjednici Glavnog odbora na opšte zadovoljstvo svih članova jednoglasno donio odluku o izboru Milene Vuković Sekulović za novu potpredsjednicu partije.

Milena je u svom obraćanju nakon što je izabrana za potpredsjednicu partije, istakla da je ponosna na ekipu URE sa kojom od 2015. godine dijeli iste vrijednosti i iste snove.

- Vuković Sekulović je istakla da je Građanski pokret URA ledolomac na političkoj sceni Crne Gore i obećala da će URA ostati takva i da će donijeti Crnoj Gori perspektivu evropske, građanske i ekološke države. Ona je i pozvala sve građane da se pridruže URI u hrabroj i iskrenoj borbi za Crnu Goru na pravom putu- navode iz URA.

Takođe, na sjednici Glavnog odbora jednoglasno je izabran za novog člana Predsjedništva i Dušan Golović, predsjednik nikšićkog odbora URE i predsjednik Odbora direktora Monte puta.

- I Milena Vuković Sekulović i Dušan Golović nalaze se visoko na našoj poslaničkoj listi za predstojeće parlamentarne izbore koji će se održati 11. juna- navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 04:52