Oliver Varhelji / - SCREENSHOT
27/02/2024 u 14:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Varhelji dolazi sa jasnom porukom: Spremni smo da zatvorimo privremena mjerila

Naš cilj je da Crna Gora pređe u narednu fazu. Spremni smo da zatvorimo privremena mjerila. Zajednički smo posvećeni daljem napretku - poručio je on

Predsjednik Vlade Milojko Spajić poželio je dobrodošlicu evropskom komesaru za susjedstvo i proširenje Oliveru Varheljiju koji danas i sjutra boravi u posjeti Crnoj Gori.

Varhelji je na društvenoj mreži „X” poručio da dolazi sa jasnom porukom da je Crna Gora zemlja kandidat koja je najviše napredovala u pregovaračkom procesu.

- Naš cilj je da Crna Gora pređe u narednu fazu. Spremni smo da zatvorimo privremena mjerila. Zajednički smo posvećeni daljem napretku - poručio je on.

Spajić je zahvalio Varheljiju na snažnoj podršci.

- Sa takvim ohrabrenjem nastavićemo još snažnije da radimo na našem putu ka Evropskoj uniji - poručio je premijer na mreži X.

Predsjednik Vlade će biti domaćin večere u čast posjete evropskog komesara za susjedstvo i proširenje Olivera Varheljija koja će se održati večeras (27. februar) u Vili „Gorica” sa početkom u 20.00 sati.

U delegaciji koju predvodi premijer biće ministri: Maida Gorčević, Anđela Jakšić Stojanović, Filip Radulović i Saša Mujović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 16:59