/ foto youtube
09/09/2021 u 21:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) ДПС Будва: Царевићеви камиони превртали, ломили возила и угрожавали животе грађана

Царевић се сада очигледно налази у паници јер на све начине покушава да сакрије његове поступке те сада врши незаконит притисак преко Управе полиције и води истрагу одакле су снимци, наводе они

Општински одбор ДПС Будва саопштио је да у немилим недјељним догађајима на Цетињу, готово да је непримјетно прошла улога "највећег узурпатора државног земљишта и предсједника Општине Будва Марка Бата Царевића".

- Постоје бројни видео снимци на којима је јасно забиљежено да Царевић патролира између Брајића и Цетиња, организује незаконите нападе на имовину грађана, а све уз заштиту оне исте полиције коју је прошле године клео и физички нападао. Снимци камиона Carinvesta са скинутим таблицама и маскирани багери “крчили су пут ка Цетињу” превртали и ломили аутомобиле и угрожавали животе грађана који су користили своје уставно право на миран протест.. истиучу из будванског ДПС-а.

Како наводе, Царевић се сада "очигледно налази у паници јер на све начине покушава да сакрије његове поступке те сада врши незаконит притисак преко Управе полиције и води истрагу одакле су снимци и ко их је дао у јавност".

- Од надлежних државних органа тражимо истрагу овог случаја и процесуирање узурпатора Царевића како се овакви догађаји не би понављали у будућности. Памти Цетиње. Памтиће и Црна Гора! - поручују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

13. maj 2024 17:54