/ - FOTO: PREDSJEDNIK CRNE GORE
17/02/2024 u 16:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Milatović sa Marfijem: Snažna posvećenost učvršćivanju veza SAD i Crne Gore

Predsjednik je, između ostalih, imao produktivne sastanke sa predsjednicima Letonije i Litvanije kao i specijalnim izaslanikom Velike Britanije za Zapadni Balkan Stjuartom Pičom

Na početku drugog dana Minhenske bezbjednosne konferencije predsjednik Crne Gore Jakov Milatović se sastao sa američkim senatorom Krisom Marfijem.

Tokom razgovora je istaknuta snažna posvećenost učvršćivanju veza SAD i Crne Gore, uz poruku da je prisustvo Sjedinjenih Američkih Država ključni faktor stabilnosti u našem regionu.

Predsjednik je, između ostalih, imao produktivne sastanke sa predsjednicima Letonije i Litvanije kao i specijalnim izaslanikom Velike Britanije za Zapadni Balkan Stjuartom Pičom.

Milatović: Turska zabrinuta zbog neizručenja Čamgoza, dogovorena zvanična posjeta na poziv Erdogana

Na sastanku sa ministrom vanjskih poslova Turske Hakanom Fidanom dogovorena je skora zvanična posjeta Predsjednika Milatovića Ankari, na poziv turskog predsjednika Erdogana kao i potpisivanje strateškog sporazuma o saradnji, što je potvrda dobrih odnosa dvije zemlje.

Turska strana je izrazila zabrinutost zbog neizručenja njihovog državljanina Binalija Čamgoza, optuženog za teška krivična djela u oblasti organizovanog kriminala.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 17:31