/ FOTO: SKUPšTINA CG
20/02/2023 u 11:25 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Započeta 67. sjednica Zakonodavnog odbora

U skladu sa članom 67 stav 1 Poslovnika Skupštine Crne Gore, Odbor je odgodio razmatranje predloga zakona o dopuni Zakona o sudovima

Na danas započetoj 67. sjednici, Zakonodavni odbor je razmotrio i pozitivno se izjasnio o predlogu zakona o strukturnim mjerama i dodjeli državne pomoći u ribarstvu i akvakulturi i predlogu zakona o organizovanju tržišta u ribarstvu i akvakulturi.

Takođe, Odbor se pozitivno izjasnio i o predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o maslinarstvu i maslinovom ulju, predlogu zakona o izmjenama i dopuni Zakona o porezu na ugljovodonike i predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o duvanu.

- Odbor se pozitivno izjasnio i o predlogu zakona o zaštiti od jonizujućih zračenja, radijacionoj i nuklearnoj sigurnosti i bezbjednosti, predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o odbrani i predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Koreje o ekonomskoj saradnji- navodi se u saopštenju.

U skladu sa članom 67 stav 1 Poslovnika Skupštine Crne Gore, Odbor je odgodio razmatranje predloga zakona o dopuni Zakona o sudovima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 03:44