/ foto - SD: Nikola Zirojević
20/08/2023 u 17:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zirojević: Vučević krenuo Vulinovim stopama, veći od njega su na crnogorskom kamenu zube polomili

Vučević je, istini za volju, to uradio mnogo suptilnije, najavljujući, poput pojedinih koji su to ranije činili, Crnoj Gori ukrajinski scenario, naveo je Zirojević

Potparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević kazao je da prva prijetnja koja je u posljednje vrijeme od strane zvanične Srbije upućena Crnoj Gori, stigla je od tadašnjeg ministra odbrane, predvodnika konjice, Aleksandra Vulina.

- On je tada, kao prvi među jednakima u konjici, konstatovao da bi samo ta jedinica Vojske Srbije bila dovoljna da okupira Crnu Goru. Od Vulinovih prijetnji vidjeli smo samo njištanje u prazno, s obzirom da niko od njegovih nadređenih nije našao dovoljno kuraži da dojaše do crnogorske granice i tu pobode sultanov barjak. Kako se Vulin trenutno suočava sa personalnim problemima koje su mu izazvale američke bezbjednosne službe, bilo je potrebno naći nekog drugog ko bi sa unutrašnjih problema u Srbiji skrenuo pažnju na neku susjednu zemlju, idealno Crnu Goru- naveo je Zirojević.

Vučević je, ikako kaže, stini za volju, to uradio mnogo suptilnije, najavljujući, poput pojedinih koji su to ranije činili, Crnoj Gori ukrajinski scenario.

- Pritom očigledno zaboravljajući su na ovom kamenu mnogo veći igrači od njega na kraju zube polomili- istakao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:17