Emili Pelegrini AL model / -SKRINšOT/INSTAGRAM
09/01/2024 u 14:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Emili Pelegrini ima skoro 150.000 obožavalaca iako nije prava osoba

Digitalni model nastao us pomoć AI alata

Emili Pelegrini je na Instagramu tek četiri mjeseca, ali već ima skoro 150.000 obožavalaca. Jedino što ona nije prava osoba…

Digitalni model zasnovan na smjernicama ChatGPT-a Emili Pellegrini u poslednje vrijeme dobija veliku pažnju u medijima, što je izazvalo kontroverze u tom procesu.

- Pitao sam Chat GPT šta je djevojka iz snova prosječnog muškarca i pisalo je smeđa kosa duge i duge noge, pa sam je napravio tačno kako piše. Cilj je bio da je učini dopadljivom i privlačnom. Želio sam da je zadržim što je moguće stvarnijom - rekao je anonimni kreator Emili Pellegrini.

image

EMili Pelegrini AL model

-SKRINšOT/INSTAGRAM

Zahvaljujući svom atraktivnom izgledu, Emili stalno dobija komplimente na Instagramu i poruke od muškaraca u kojima se nude da je odvedu u Dubai ili da je izvedu na skupe večere.

Iako postoji samo četiri mjeseca, Emili Pelegrini zarađuje svom kreatoru oko 10.000 dolara na Instagramu i Fanvue-u, a broj njenih pratilaca raste iz dana u dan. Da ne spominjemo da već ima sestru, plavušu Fionu Pelegrini, koja ima oko 30.000 pratilaca na Instagramu.

- Imam plan da lansiram 3. i 4. model, ali ne tako brzo. Trenutno nema imena, ali će treći biti crvenokosa - rekao je kreator Emili Pellegrini.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 09:41