/ -SHUTTERSTOCK
19/11/2023 u 12:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

iPhone SE 4 će kombinovati najbolje od dvije iPhone serije

Prema navodima sajta MacRumors, Apple će redizajnirati iPhone SE 4, a koristiće modifikovanu verziju postojećeg iPhone 14 kućišta

Glasine sugerišu da će iPhone SE 4 imati dizajn kao iPhone 14, zajedno sa funkcijama iPhone serije. Apple bi konačno mogao da implementira moderni dizajn u četvrtu generaciju svog iPhone SE telefona, čineći ga mnogo sličnijim iPhoneu 14.

Pored toga, iPhone SE 4 bi mogao da dobije Action Button i USB-C, koje imaju iPhone 15 Pro modeli.

Prema navodima sajta MacRumors, Apple će redizajnirati iPhone SE 4, a koristiće modifikovanu verziju postojećeg iPhone 14 kućišta. Zadržaće iste dimenzije, ali uz dodatak USB-C porta i Action tastera.

Prednja strana bi takođe mogla da dobije poboljšanja. Apple bi mogao da odbaci Touch ID home taster i na iPhone SE 4 implementira dizajn punog ekrana, kao kod iPhone 14.

iPhone SE 4, koji interno nosi naziv "Ghost" će imati jednu kameru kao i prethodnik, a glavna kamera će imati senzor od 48 megapiksela.

Loša vijest je da se iPhone SE 4 ne očekuje prije 2025. godine. Radi se o glasinama, pa je sve navedeno potrebno uzeti sa dozom rezerve.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
IPHONEAPPLE
17. maj 2024 10:21