/ -MICROSOFT
12/06/2024 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Microsoft najavio tri nove verzije konzole Xbox

Kompanija Microsoft je zvanično najavila tri nove verzije svoje aktuelne generacije konzola Xbox na svom događaju Xbox Games Showcase 2024.

Među ovim konzolama su dvije verzije Series X modela, kao i jedna nova verzija konzole Series S.

Xbox Series X 2TB Galaxy Black Special Edition je zapravo postojeći Series X s 2TB memorije umjesto 1 TB. Konzola ima "tačkasti" uzorak sa srebrnim, sivim i zelenim detaljima, dok je baza u jarko zelenoj boji. Kontroler ima zelenu stražnju stranu i D-pad s pomenutim tačkicama. Ova verzija će koštati 600 dolara te će biti dostupna u ograničenoj količini na odabranim tržištima.

Xbox Series X 1TB Digital Edition je verzija postojećeg modela Series X, no bez optičkog drivea. To znači da gameri mogu pristupiti igrama i filmovima samo digitalnim putem. Dolazi u bijeloj boji te će na odabranim tržištima koštati 450 dolara. Microsoft je najavio i verziju crnog Series S modela s 1 TB memorije. Razlika je u tome što nova verzija dolazi u bijeloj boji, no ostalo je identično sa starijom verzijom. Cijena iznosi 350 dolara, a iz Microsofta kažu da se crni model može kupiti do isteka zaliha, što znači da se više ne proizvodi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jul 2024 04:07