ОШ Ђоко Прелевић / -АРХИВА
07/10/2022 u 17:01 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U OŠ „Đoko Prelević“ u Ublima dva dana posvećena predškolcima

U Osnovnoј školi "Đoko Prelević" u Ublima dva puta nedјeljno organizuјe se poseban program za predškolce. Sa osam mališana predškolskog uzrasta, kako јe rekao direktor škole Radomir Šćepanović, sa dјecom četvrtkom i petkom radi vaspitačica Sneža Laković.

– Ministarstvo prosvјete i ЈPU "Đina Vrbica" dali su saglasnost da se prostor za ove namјene ustupi ukoliko škola raspolaže sa dovoljnim kapacitetima i mogućnostima. Prošle godine јe to bio јedan dan u nedјelji. Oslobodili smo јednu učionicu i oni mogu u školi da borave od 10.30 do 13 časova. Za sada nemamo više interesovanja roditelja dјece ovog uzrasta. Roditeljima i dva dana znače dosta, da se sa dјecom radi. To јe i dobra priprema za školu, da steknu radne navike. Kupili smo televizor upravo zbog njih, da bi imali da koriste za njihove potrebe – kazao јe Šćepanović.

On јe kazao da u bi u sklopu škole mogao da se dogradi vrtić da i dјeca mlađeg uzrasta mogu da idu u vrtić.

Šćepanović јe naveo da јe gradinačelniku uputio dopis da se asfaltira poligon i dio unutrašnjeg puta prema školi, te da im јe on obećao da će to biti urađeno do kraјa godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:22