/ - UNSPLASH: ANIS COQUELET KURAN
10/04/2024 u 08:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đurašković: Ramazanski bajram prilika da slavimo zajedništvo i solidarnost među ljudima

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković uputio je čestitku povodom Ramazanskog bajrama svim vjernicima islamske vjeroispovijesti uz želju da nakon mjeseca posta praznične dane provedu u dobrom zdravlju, sreći i blagostanju.

Đurašković poručuje da Ramazanski bajram je vrijeme dubokog duhovnog značaja i velike radosti za sve muslimane širom svijeta ali i prilika da slavimo zajedništvo i solidarnost među ljudima.

Fejzić: Postom smo pobijedili sebe i svoje prohtjeve

- Neka nam dani Ramazanskog bajrama budu izvor nadahnuća u afirmaciji vrijednosti koje dijelimo i snaženju prijateljstva koje nas vezuje. Bajram je prilika da se podsjetimo vrijednosti praštanja i brige za bližnje, te odlučnosti da doprinosimo afirmaciji mirnog suživota u multikonfesionalnoj i multietničkoj Crnoj Gori - poručuje on.

Đurašković je poručio da  ovaj praznik bude vrijeme mira, ljubavi i razumijevanja među svim građankama i građanima naše države.

- I  podstakne na još veću brigu i poštovanje prema svima u našoj zajednici, bez obzira na vjersku ili kulturnu različitost -  naveo je Đurašković u čestitki.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:33