Ервин Ибрахимовић / - фото: Бошњачка странка
01/05/2022 u 12:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ибрахимовић честитао Рамазански бајрам

Бајрам је благдан који носи поруке мира и пријатељства, празник који нас увијек изнова подсјећа да ширимо узајамно уважавање, склад и толеранцију, казао је предсједник Бошњачке странке и потпредсједник Владе

Предсједник Бошњачке странке и потпредсједник Владе Ервин Ибрахимовић упутио је честитку поводом наступајућег Рамазанског Бајрама реису Исламске заједнице у Црној Гори Рифату еф. Фејзићу, те припадницима ислама у Црној Гори и дијаспори.

“Рамазански Бајрам долази као круна одрицања, опроста, искрености, посвећености, љубави, милости и поштовања, које смо настојали да свакодневно практикујемо током претходних 30 дана поста. Бајрам је благдан који носи поруке мира и пријатељства, празник који нас увијек изнова подсјећа да ширимо узајамно уважавање, склад и толеранцију. Мјесец Рамазан, који је на измаку, научио нас је да свакодневно, посебну љубав морамо показивати према родитељима, дјеци, родбини, комшијама и пријатељима.

Вјерујем да ћемо сви заједно, у времену које је пред нама, посебно током бајрамских дана, ширити поруке уважавања и међусобног поштовања и са поносом истаћи да су мултиконфесионални, мултиетнички и мултикултурални склад темељ државе Црне Горе.

У име Бошњачке странке и у своје име, честитам Рамазански Бајрам, уз жељу да ове дане проведемо у истинској породичној срећи и радости. Бајрам шериф мубарек олсун”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 22:21